Kort leren jasje

Een kort leren jasje kopen bij Leather Shop Doci

Op zoek naar een kort leren jasje waarmee u op straat hoofden uw kant op laat draaien? Dan hoeft u alleen maar even rond te kijken in de webshop van Leather Shop Doci. Wij zijn een speciaalzaak op het gebied van leren jassen die altijd de mooiste nieuwe modellen van het merk Versano verkoopt. Versano is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in Italiaans design en waar u altijd een model vindt dat perfect bij u past. We verkopen lange leren jassen met bontkraag van Versano, maar bijvoorbeeld ook korte leren jasjes die bij elke gelegenheid passen. Neem eens een kijkje in ons assortiment!

Die korte leren jas past perfect bij u!
Nog niet eerder een leren jas gehad en twijfelt u of deze wel zo goed bij u past? Dan kunnen we u gerust stellen. Zo'n mooie leren jas die tot in de kleinste details perfect is ontworpen staat iedereen! Zeker als een topmerk als Versano achter de ontwerptafel plaats heeft genomen. Een kort leren jasje van Versano is daarnaast zowel te verkrijgen in echt leer, als in bijna niet van echt te onderscheiden imitatieleer. Versano gebruikt hier het zogeheten Rexion leer voor. Daarnaast zijn de jassen ook nog eens in verschillende kleuren te verkrijgen. U ziet, keuze genoeg als u op zoek bent naar een mooie jas!

Korte leren jasjes van Versano
Als u voor het eerst de naam Versano hoort, dan denkt u waarschijnlijk direct aan een exclusief Italiaans merk. Bijna goed: Versano is namelijk weliswaar een Nederlands merk, maar wel een merk dat zich specialiseert op het gebied van Italiaans design. Vandaar ook dat al die jassen van Versano er zo mooi en exclusief uitzien! De ontwerpers van Versano weten wel raad met een kort leren jasje! Neem eens een kijkje in onze webshop. Als u hier een model heeft gevonden waarvan u denkt dat het u wel staat, dan kunt u snel en veilig uw bestelling bij Doci afronden.